Forum 3Darchery

Právě je pát 14. bře 2025 14:50:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Skalany
PříspěvekNapsal: sob 21. srp 2021 18:44:31 

Závod pěkný, počasí se vyvedlo, pavouk super. Ovšem, co se týká oběda, tak naprosté zoufalství a není to poprvé. Ve Skalanech už spíš tradice. Sorry, ale čekat 2 hodiny na nedopečené kuřecí stehno, aby se na mě ani nedostalo, to už dneska bylo fakt přes čáru a příště už to nehodlám zkoušet. Pokud nezvládáte organizaci oběda, nasmlouvejte si nějakou cateringovou firmu. Na jiných závodech se taky obědy nevydávají po vyhlášení vítězů.

Předmět příspěvku: Re: Skalany
PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2021 9:45:34 

Mě se to tedy stalo ve Skalanech poprvé.....a popravdě se mi to málem stalo i jako pořadateli. Měl jsem jídla spočítaná na porce s rezervou cca 15 porcí, ale výdejce obědů dával na požádání přídavky. Přišel jsem z trati a viděl, jak si někdo jde potřetí pro jídlo a podlomila se mi kolena. Nezvládnutí obědů známe i u profíků. Prostě se to stát může a ve chvíli, kdy se to stane už se s tím nedá nic dělat. Závod byl postavený pěkně, cítili jsme se tam dobře a tohle nedopatření jsem odpustil prakticky ihned. To se prostě stát může.
Na druhou stranu jsem také zažil, když bylo v restauraci objednáno 160 obědů, ale protože byla špatná předpověď počasí (nakonec bylo hezky), tak se 42 lidem rozbilo auto, nebo mělo dítě teplotu a doma jsme dlouho jedli řízky. Buďme soudní

PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2021 16:07:51 

Taky bych byla teda opatrná s takovými soudy! Na to, v kolika lidech závody zvládají pořádat, se taková situace stát může. A určitě to není poněkolikáté! Buďme lidi. Závody byly moc krásné a vše jinak šlapalo perfektně. Za sebe jsem si užila jak sobotu, tak neděli. Doufám, že se Skalanští nenechají znechutit takovými komentáři a tyhle super závody nepřestanou pořádat. Vděčných a nadšených lidí určitě bude víc než rejpalů!

PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2021 18:56:27 

Je pravda že sobotní oběd nedopadl ideálně a je také pravda, že Bára z toho byla hodně špatná a moc jí to mrzelo. Do Skalan jezdím více jak deset let a nikdy se jim to před tím nestalo. Takže tvrzení, že je to tradice je hodně přes čáru. Vím, že jeden z tradičních a velkých klubů kvůli tomu, že nyní nemá odpovídající zázemí, raději závody již nepořádá. Co je lepší? A pro doplnění v neděly vše proběhlo perfektně a srnčí se šípkovou bylo luxusní. V počtu lidí, kteří to dvoudenní střílení organizují je úctyhodné, že to ještě pro nás ostatní dělají. Navíc ve Skalanech vždy dostanete diplom + originální medaili + hodnotnou cenu a přes celý den je možné využívat drobné občerstvení, koláče, chleby, párky,.....

PříspěvekNapsal: ned 10. říj 2021 21:16:29 

Pochvala pro Skalanské za sobotní terénní terčovou IFAA, perfektně připravená trať, nádherně objednané počasí. Super střílení na velmi těžké trati, pro mě nejlepší disciplína - 112 soutěžních šípů - pro mě absolutní vrchol mezi všemi disciplínami.
Organizace fungovala, vyhlášení i ne plně obsazených kategorií - prostě super

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]